SEO – WEBGORILLA KISOKOS

Mi az a SEO (Search Engine Optimization)?

A SEO vagyis keresőoptimalizálás nem más, mint a keresőmotorokban való megjelenés javítása, avagy a nem fizetett keresési eredmény elérése pozitív formában! Általánosságban azt jelenti, hogy minél jobb rangsorolást ér el egy adott weboldal, annál több látogatót szerez.

A SEO, különböző területeket célozhat meg! Többek között: a helyi keresést, képkeresést, videó keresést…

Az internetes marketing célja, hogy stratégiát kövessen, figyelembe véve az emberek keresési hajlamát, a keresési kulcsszavakat, szavakat!

Egy weblap optimalizálása, többféleképpen is történhet! Többek között: a HTML- kód szerkesztéssel, kulcsszó relevancia növeléssel.

A SEO tulajdonképpen nem más, mint egy marketingkampány. Többnyire a weboldalakat ma már úgy szerkesztik, hogy beleépítik a SEO taktikát. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a SEO minden esetben a megfigyelésre, a statisztikákra, és az ezekből levont következtetésekre is hagyatkozik. Figyelemmel kell követni a weboldal felépítését, működési mechanizmusát.

Címkék:

Megosztom Facebookon
Elküldöm e-mailben
Kinyomtatotm

Kapcsolódó bejegyzések

Év eleji kampányötletek KKV-knak!

A karácsonyi dömping lezártával az újév első pár hónapja általában az előző év kiértékeléséről, az éves tervek véglegesítéséről és leltárról