SEO – WEBGORILLA KISOKOS

Mi az a SEO (Search Engine Optimization)?

A SEO vagyis keresőoptimalizálás nem más, mint a keresőmotorokban való megjelenés javítása, avagy a nem fizetett keresési eredmény elérése pozitív formában! Általánosságban azt jelenti, hogy minél jobb rangsorolást ér el egy adott weboldal, annál több látogatót szerez.

A SEO, különböző területeket célozhat meg! Többek között: a helyi keresést, képkeresést, videó keresést…

Az internetes marketing célja, hogy stratégiát kövessen, figyelembe véve az emberek keresési hajlamát, a keresési kulcsszavakat, szavakat!

Egy weblap optimalizálása, többféleképpen is történhet! Többek között: a HTML- kód szerkesztéssel, kulcsszó relevancia növeléssel.

A SEO tulajdonképpen nem más, mint egy marketingkampány. Többnyire a weboldalakat ma már úgy szerkesztik, hogy beleépítik a SEO taktikát. Fontos továbbá megjegyezni, hogy a SEO minden esetben a megfigyelésre, a statisztikákra, és az ezekből levont következtetésekre is hagyatkozik. Figyelemmel kell követni a weboldal felépítését, működési mechanizmusát.

Share on facebook
Megosztom Facebookon
Share on email
Elküldöm e-mailben
Share on print
Kinyomtatotm

Kapcsolódó bejegyzések

B2B, vagy B2C WEBOLDAL?

B2B, vagy B2C WEBOLDAL? Ha már rendelkezel B2C honlappal, vagy tervezed egy új weboldal készítését, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon,